VVS og teknik i Silkeborg

Kunde: Lars Blohm, privat kunde, bosat i Hinnerup
Projekt: Nybyggeri i Hinnerup – et lavenergihus.

Udført arbejde:
Silkeborg VVS Teknik ApS har udført VVS arbejdet inkl. jord- og solvarmeanlæg, centralstøvsuger, opsamling af regnvand, installationer i badeværelser og køkken samt varme i væggene på badeværelserne.

Kundens oplevelse af servicen:

Om Silkeborg VVS Teknik ApS har Lars Blohm følgende bemærkning:
”Det er sjældent at man oplever VVS installatører, som kan tilbyde en bred viden på området og så samtidig er meget åbne omkring hvordan en løsning skal skrues sammen. Vi har været særdeles godt tilfreds med den service vi har fået fra Silkeborg VVS Teknik ApS”.

Lars Blohm og familie har valgt en lang række lavenergiløsninger. Via en nedgravet 6000 liters regnvandstank sikrer familien genvinding af regnvand til toiletter og vaskemaskine.
Med et kombineret jord- og solvarmeanlæg har familien sikret sig total uafhængighed af kommunens fjernvarmeanlæg. Huset er særdeles godt isoleret og udluftning og frikøling er sikret med et avanceret ventilationsanlæg med varmegenvinding og passiv køling vha. jordvarmens kolde vand og fungerer ikke som aircondition, men sikrer en behagelig temperatur i huset. Vandet anvendes samtidig til køling af et let isoleret viktualie-rum.

”Vi oplever et super godt indeklima i huset. Selv da sommeren toppede, var det muligt at holde indetemperaturen normal i hele perioden” fortæller Lars Blohm. I forhold til økonomien har han følgende forventninger: ”Vi kan allerede se nu, at energiforbruget på varme og ventilation er på et meget lavt niveau og anlæggene skulle være tjent hjem indenfor et par år.”

Anlægget til genvinding af regnvand forventes også at blive tjent hjem igen, men dog over en længere periode afhængig af udviklingen i prisen på vand og vandafgifter. “Indtil videre kan vi så glæde os over det bløde vand og et lavere forbrug af vaskepulver og skyllemiddel”.

Resultat:
Et hus med god varmekomfort og kundespecifikke bade-, sanitets- og rengøringsinstallationer.

BILLEDER FRA VESTERGADE

BILLEDER AF SOLVARMELØSNINGER

KONTAKT OS

Silkeborg VVS Teknik ApS

Aut. VVS-Installatør Jens O. Mogensen

Thorupgårdsvej 30
8600 Silkeborg
Danmark

Tel: (+45) 86 85 18 97
Mob: (+45) 405 405 93

Mail: salg@voelvvs.dk

CVR: 28285868

Reload Image