Jordvarme

​Et jordvarmeanlæg består traditionelt af en slange der bliver gravet ca. 1 meter ned. Slangen er fyldt med væske, der opvarmes af jordens varme.

Få uforpligtende tilbud i dag

Udfyld formularen herunder, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Slangens længde varierer efter hvor meget energi der skal trækkes ud. Jordslangen ender i en varmepumpe, der omsætter jordvarmen ved lav temperatur til varme og varmt brugsvand ved høj temperatur. Selve varmepumpen placeres typisk i et bryggers og fylder ikke mere end en stor skabsfryser.

DOWNLOAD SKEMA MED JORD- OG SOLVARME >

Den kræver ingen særlig vedligeholdelse og giver ingen støjgener. Anlægget er udstyret med elektronisk styring, der løbende måler udetemperaturen og regulerer temperaturen i varmeanlægget derefter. Spar penge allerede i dag ved at bruge jordvarme.

KONTAKT OS OG FÅ ET TILBUD >

EVI HEAT Titan

EVI Heat Titan modellerne er kompakte moduler med to kompressorer til større ejendomme. Titan findes i 25, 33 og 44 kW udførelser med og uden sol, og kan kaskadekobles for større effekter op til 132 kW.

Moderne kvalitet​

Troværdig pris​

Leveringssikkerhed​​

Energivejledning

​Kunne du tænke dig at spare penge på dit energiforbrug?

Jens O. Mogensen har gennemgået uddannelsen energivejledning - installationer. Uddannelsen sætter Jens i stand til at identificere og realisere energibesparelser inden for boligområder og i mindre erhvervsejendomme.

FÅ ET ENERGI-TJEK

Følg os på Facebook og LinkedIn

Nu kan du også følge Silkeborg VVS-Teknik på Facebook og LinkedIn. Klik på logoerne og find ud af, hvilke opgaver og projekter vi i øjeblikket arbejder med. Du vil desuden løbende kunne finde gode tilbud samt relevante nyheder fra VVS-branchen.​

Vi er eksperter i alt inden for varmeanlæg, alternativ energi, solfangere og jordvarme.​

Vi er kvalitetsbevidste og udfører alle opgaver inden for faget til kundens tilfredshed.

Kontakt

E-mail: salg@voelvvs.dk

Telefon: +45 86 85 18 97

Mobil: +45 405 405 93

​CVR: 28285868